Inför golfsäsongen tecknade vi ett Club Operator avtal med Eric Bremberg gällande driften av GolfStar Brollsta och Waxholm men fr.o.m mitten av augustimånad tar vi över driften av dessa två anläggningar och kommer att driva dem i egen regi.

GolfStars redaktion har pratat med Eric som säger så här:

”Jag lämnar härmed över driften som Club Operator på GolfStar Brollsta och GolfStar Waxholm med delar av min personal till GolfStar i överenskommelse med ledningen. Jag vill härmed tacka alla trevliga medlemmar och gäster för säsongen och hoppas att få lite egen tid till golfspel i framtiden. Det har varit mycket lärorikt att arbeta med GolfStar och jag önskar er all lycka till i framtiden. Besökare och medlemmar kommer bara märka positiva effekter av bytet av driften på båda klubbarna”.

Vi vill passa på att tacka Eric för den tid som varit och ser fram emot en fortsatt trevlig golfsäsong!