Häromveckan firade Waxholms GK 30-årsjubileum och det firades med en hejdundrande fest ute på anläggningen.

Totalt närvarande cirka 150 medlemmar denna härliga och sensomriga lördagskväll för att äta en härlig buffé, umgås, lyssna på livemusik och senare snurra runt på dansgolvet.

Firandet startade redan på fredagkväll med ”nattgolf” för att sedan fortsätta på lördagen med en specialversion av ”Augustagolfen”.  Dessutom genomförde klubbens mångårige styrelseledamot och senioraktive Lars Källquist också en puttningstävling. Jubileumshelgen avslutades sedan på söndagen med en 4-mannascramble.

Anders Örnevall, ordförande i Waxholms GK, säger så här om jubileumshelgen när GolfStars redaktion pratar med honom: ”Att få komma samman, umgås, äta god mat och lyssna på bra musik, det gillar många och jag är övertygad om att detta event hjälpte till att stärka klubbkänslan här ute på Waxholm. Jag är mycket nöjd med jubileumet och ser fram emot en fortsatt härlig golfhöst”.

Vi på GolfStar vill också passa på att önska ”30-åringen” grattis i efterskott!