Det mildra vädret ger oss möjlighet att öppna upp ytterligare träningsytor på Waxholm!

Förutom 9-hålsbanan som är öppen året runt så står nu även rangen redo för dig, så välkommen ut och träna. Bollar är laddade i bollmaskinen och mattorna är framtagna. Det fungerar med både kreditkort och GolfStars rangekort som betalmedel.

De närmaste dagarna ska bjuda på fint väder och dryga 8 grader med sol, inget som hindrar dig att ta en sväng ut till anläggningen för att se om svingen fortfarande sitter.

Om du vill passa på att spela på vår 9-hålsbana bokar du tid via GolfStars hemsida. Incheckning innan rundan gör du genom att skriva in dig med incheckningslappar som ligger i greenfeelådan intill klubbhusentrén (gäller såväl gäster som medlemmar). Glöm inte att betala in din årsavgift. Greenfeen är annars 100:-.

Klubbhus, omklädningsrum och toaletter är obemannade och stängda över vintern så se till att ta med en termos med varm dryck och något gott att äta till rundan.

Välkommen ut till GolfStar Waxholm!