av Published On: 30 januari, 2023

Golfens SM-vecka (f.d. RM) har lång tradition och 1938 spelades den första upplagan. Då med endast tre klasser, H55, Far & son samt Mor & dotter. Under årens lopp har Golfens SM-vecka utökats och är nu ett av Sveriges största och äldsta golfevenemang, som årligen lockar uppemot 2 000 seniorelitspelare från hela landet som gör upp om medaljerna i ett 20-tal olika klasser. I år är det Stockholm som står som värd för evenemanget som spelas i början av juli månad.

Vi har fått äran att arrangera två av tävlingarna under veckan. Det är H25 som kommer att spela på GolfStar Kyssinge och H40 som spelas på GolfStar Waxholm. Bägge tävlingarna spelas mellan den 7–9 juli.  Detta är ett samarrangemang tillsammans med två av våra associerade golfklubbar, Huvudstadens GK och Waxholms GK.

Till dessa tävlingar söker vi nu funktionärer, såsom tävlingsledning, incheckning, starters, banvärdar, forecaddies, resultatservice efter 9 respektive 18-hål samt värdar- och värdinnor.

Som tack för din insats erhåller du funktionärkläder, förtäring i samband med arbetspassen och en inbjudan till vår ”Tacktävling” för alla funktionärer som varit med och hjälpt till under tävlingarna.

Är du intresserad att vara med och bidra till att göra dessa två tävlingar till något utöver det vanliga, vänligen kontakta då Berndt Lundberg eller Lennart ”Brokan” Brokvist.

H25 – GolfStar Kyssinge
Berndt Lundberg
Huvudstadens GK
E-post: berndt.lundberg@huvudstadensgolfklubb.se

H40 – GolfStar Waxholm
Lennart ”Brokan” Brokvist
Waxholms GK
E-post: brokan-54@hotmail.com

Läs mer om Golfens SM-vecka, klicka här.

Varmt välkommen att bli en del i vårt härliga ”tävlingsgäng”!

Nyhetsarkiv